Söndag

Hej! Det är en halvt förkyld men ändå väldigt lycklig flicka som skriver just nu. Har precis fikat med glasstårta (mums) och njuter av att inte ha några planer för dagen. Det är faktiskt rätt skönt att bara kunna ta det lugnt, kanske läsa en bok eller så.
Jag hoppas ni får en bra dag, kram!
/Emma

Green eyes

Haha andra dagen i skolan, och gissa vad? JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SKOLAN! Igår var vi i skolan en halvtimme, kul att se vissa personer igen, andra inte. En del tråkiga nyheter men överlag ändå kul att börja skolan igen. I dag var segaste dagen ever. När jag satt på tåget hem slog det mig att vi bara haft tre lektioner idag och att det fortfarande var tisdag, jag tyckte det kändes som att hela veckan gått.

Får hoppas att det blir roligare i morgon, Webbdesign 8:10. Hell YEAH! Vet inte ens vad vi ska göra egentligen? Sedan lunch och efter det Rörligbild (det enda jag egentligen ser fram emot, tror att det kommer bli grymt kul!). Och så avlutas dagen med Mediekommunikation som vi började med idag, tråkig uppgift men kul grupp. Eller vad säger du Anna? Slutar fyra tror jag.

Bästa låten:



Välkomna till Anonyma Klantars klubb!

Hej! Jag heter Charlotte, är 17 år och kan inte dricka vatten ur ett helt vanligt glas utan att spilla på själv!
Nu ska jag kolla på TV och kanske spilla lite till...



Ah nahe

Idag ska jag och min pojkvän åka in till Borås för att se Salem Al Fakir live. Det ska bli riktigt roligt :)

Laddar kanske upp bilder senare, om jag tar några bra.
Dagens citat: "Så du menar att jag har två lår..?" - Sebastian

 

 

 


ONSDAG


WTF?

Den är biobiljetten hittade jag i min väska för några månader sedan. "Okej, så du har sett den filmen?" tänker ni.
Men NEJ, jag har INTE sett den! Jag kom till skolan en tidig morgon en dag i april, letar runt lite efter något, och vad finner jag? En biobiljett till en film jag aldrig sett?! Plus att personen har köpt en påse gott&blandat. För det första köper jag aldrig gott&blandat, efter som att jag inte tycker om det särskilt mycket och för det andra går vi alltid till Netto eller ICA (som de snåla människor vi är) och köper godis och dricka för att det är så satans dyrt att köpa sånt på bion.

Om det inte är så att jag gick i sömnen den lördagen så måste någon ha använt min väska som papperskorg? Och varför slänger man en biobiljett i någons väska? Och varför visat SF barnfilmer klockan halvtolv en lördagkväll/natt?


RSS 2.0