När jag blir en gammal tant...

Ni vet alla gamla människor som säger "Ska du ha dig en karamell pojk?". Eller i alla fall i filmer. När jag blir gammal ska jag inte bjuda på karameller, jag ska bjuda på pistaschenötter! Alla barn kommer att älska mig. NOT! Jag kommer bli som den här tanten:

Smultron


Midsommar, en ursäkt för att...

Midsommar är egentligen bara en ursäkt för alla att börjar dricka vid 12 tiden och vara fulla hela dagen samt att sätta i sig kolossala mängder med mat och snacks.

Eller är det en dag som man minns från när man var liten, att dansa runt midsommarstången, plocka blommor och leka. Jag fattar inte hur föräldrar kan supa sig fulla när deras barn är med, och jag tycker det är gräsligt att de blir fulla på julafton, en dag man älskar när man är liten. Det förstör bara. Man kan dricka, men i lagom mängd!

.


Nytt

Har fixat lite med designen nu, och jag tycker att Emma kan blir liiite mer aktiv?

skinny love

Älskar't!
/Charlotte

Jag säger bara en sak...

SÅ JÄVLA GÖTT!

Lite galet

Hehe mitt förra inlägg var nog lite förvirrande. Det konstiga med mig är att när jag har tusen saker att göra i skolan kan med lugn och ro sitter och göra inget i flera timmar (sedan får jag så klart ångest och panik efteråt när jag vet att jag kunde pluggat istället).

Men nu vill jag på något sätt bara frysa tiden, eller i alla fall ta tillvara på varenda sekund av all ledig tid att och all lycka som pulserar genom blodet. Och jag blir lite för ivrig och om jag inte lugnar ner mig kommer allt gå åt helvete och jag vet det. Så nu säger jag till mig själv "Lugna ner dig nu lilla du, låt det ta sin tid".

Och allt detta var väl egentligen till mig själv för att jag ska förstå varför mitt humör pendlar upp och ner, men nu ska jag bara njuta av att ha sommarlov och att inte ha några bekymmer!



Bästa Emma, älskar dig <3


/Charlotte

Rastlös!

Det är helt sjukt, har vart rastlös hela veckan nästan. Kan inte bara sitta ner timmar i sträck vid datorn eller TV:n som jag kunde göra förut. Vet inte om det beror på att jag inte har något att göra. Inga skolarbeten liksom.
Nu ska jag försöka göra något vettigt!
/Charlotte

/Charlotte

i recognize this feeling
to want to do everything
but at the Same time just sit
here and wait for you
I recognize this feeling
to want to do everything
but at the same time just sit
here and wait for you

?

Kan man sakna något man aldrig haft?
Kan man sakna något som kanske kommer att ske?

Som om ingenting

Cha chaa!

Eh...

Ja. Just nu håller jag på att läsa en bok som är skriven av Katarina von Bredow. Den heter som om ingenting. Tänker inte avslöja något om den direkt, bara att den hittills är bra. Jag har en favoritdel i boken också, något om ett ålderdomshem:

'Gardinerna är gula och glad och solen skiner in på de ljusa furuborden och de vävda, gröna dukarna och vaserna med sidenblommor i.
Det ska vara trivsamt i dödens väntrum. En kvinna i blå frottérock sitter vid fönstret. Hon ser på mig med tom blick. Jag vill aldrig bli så gammal. Gode Gud, om du finns, låt mig aldrig bli så gammal!'

Nu ska jag läsa ut boken och sedan sova.

/Charlotte


Min webcam gör allt spegelvänt, och jag hittade ingen bra bild på google och jag orkade inte vrida min bild innan jag la upp den så, ja...

Ensam

Varför kan jag inte vara glad när jag är själv? Hela dagen har jag vart glad, skolavslutning och jag blev jätte nöjd med mina betyg. Jag var helt hög på lycka igår kväll och på dagen idag. Och nu- borta.

Jag tror jag tänker för mycket!

Emma är en tönt som inte kan komma på en rubrik! /Charlotte

Tjatja bloggen!
Känns lite skumt att blogga igen, har inte gjort det på en ganska lång tid om jag ska vara ärlig. Menmen, vi får väl se hur det går! Det är ju inte såå svårt ändå ;)
Igår var jag (Emma), Tott (Charlotte) och min pojkvän på Timo Räisänen. Anmärkningsvärt är att det bara är Tott som gillar honom egentligen, men att det slutade med att alla tre hade en grymt kul upplevelse. Jag tänkte ladda upp några bilder så att ni läsare (skaparna av bloggen) kan se hur kul vi hade det + hur vi ser ut, om ni nu inte vet det!


Jag och Sebastian <3


Tott och en gris, nöff
/Emma

En gåta...

Hur vet man att katten har druckit vatten i duschen?
Jo...
Det är leriga spår på golvet!
/Charlotte

Smarta barn!

Idag på tåget (som för övrigt var försenat pga av växelfel, nej dom kan inte ens köra tåg på sommaren!?) var det en grupp med dagisbarn.Två tjejer sitter och räknar:

Båda i kör: ... 97 98 99 100 hundra ett
Dagisfröken: Nej, tjejer, nu räcker det!
Efter ett tag
Tjej 1: men det heter etthundra!
Tjej 2: Nej hundra kommer först. Etthundra kommer efter hundratjugo.

Haha? Vad fan?

/charlotte

23:17

TJATJA BLOGGEN!
Jag skrev precis ett jättelångt inlägg, men mitt internet stängs såklart av precis när jag publicerar det så allt försvinner, åff. Nu hinner jag tyvärr inte skriva om det för jag ska sova nu, upp alldeles för tidigt imorgon. Men mitt riktiga första inlägg kommer någon annan dag, be patient!

/ Emma

Nothin' can take me down now

Jävlar vad allt funkar nu!


Det går bra nu, kompis det går bra nu.

/Charlotte

I'm free



/Charlotte

RSS 2.0