Godnatt


Emma och Tott, förra julen

Nostalgi

Satte mig och började lyssna på Deathstars istället, kom på att det var ett tag sen och att jag har saknat dem.
Whiplasher är snygg! Och jag är på blogghumör (händer inte ofta) så ni kanske får förvänta er lite randominlägg, men jag vet att ni gillar't :)

Jag länkar min favoritlåt med dem, varning för svensk industrial-metal
Deathstars – Death Dies Hard




Bored to death

Jag har jättetråkigt och vet verkligen inte vad jag ska göra. En del av mig är hur trött som helst men den andra säger åt mig att vara vaken så länge som möjligt eftersom jag nu faktiskt är ledig två dagar i rad. Sen är det jobb två dagar och därefter kommer friheten, woho! Aja, vi får se hur jag gör, kanske kollar på några avsnitt av Vänner innan jag lägger mig. Sitter förresten och randomsnackar med lite folk på msn, ni måste väl erkänna att min öppningsfras är så mycket coolare än Tims?

Emz säger:
yo bro wazzup dude long time no see yeah
Tim - The Apotheosis of yourself säger:
Heeeeeeeeeeej!



En nödvändig facebook grupp!

Jag kan inte gå med i fler grupper, gränsen är tydligen 300. Tyket!

Ännu en Facebook...

Och ja, både jag och Emma suger på att uppdatera här. MEN VI HAR INTE TID! Inte för att någon bryr sig egentligen men...

En plats i solen

Jag tänkte bara visa för folket att jag lever, och att jag faktiskt behärskar konsten att skriva på dator.
Den mesta tiden av mitt liv går för tillfället åt till att jobba på Liseberg och att prata i telefon med min saknade pojkvän, men jag ska försöka bli en ordentlig bloggare så fort jag bara kan.

Någon som har missat att Kent har släppt en ny skiva förresten? Det hoppas jag verkligen inte, jag blev helt galen när jag fick höra det, woooah! Jag som ska se dem live den 7 augusti också.. Kommer bli grymt.
Klicka här för att höra den bästa låten på skivan (spotify)

Bjuder på en riktigt snygg bild som bonus, hello gorgeous?






Min favorit på facebook:



LYCKA!

Har ni tänkt på hur gott humör och sommarlov gör allting så mycket lättare? Igår kväll när jag skulle hem körde bussen så segt så jag missade det tåget jag skulle tagit egentligen med några minuter. Men jag tog fram mobilen, satte på några goa Kentlåtar, satte mig på en bänk och väntade snällt i 25 minuter. Om det hade vart en regnig skoldag skulle jag vart skitsur i flera timmar efter, men nej, INGET kan gå fel nu!

Så nu sprider jag lite lycka till er som läser detta, hoppas ni mår lika fantastiskt som jag!

RSS 2.0